tiistai 4. syyskuuta 2012

"Tu eres mi novia"

-Jorge 5v. :D

¡Hola! Heh hupsista, vähäsen on jääny tää kirjottelu :D Syyy on se että 1.oon aina väsyny enkä jaksa keskittyä kirjottamiseen ja 2. en oo ikinä yksin muutaku nukkuessa, enkä viittis alkaa kirjotella hirveitä romaaneja suomeks ku muut on tässä ja 3. en osaa kirjottaa tällä vammasella ipadilla. Kuviakaan en jaksa tähän postaukseen ehtiä, mä laitan niitä sitte joku toinen kerta. Tekstiki on aika sekavaaaaaa ja anteeksanteeksanteeks!

Mistä mä alotan? Lennot meni hyvin, vaikka varsinki se pidempi Amsterdam-Quito oli kauhean puuduttava ja tylsistyttävä. Sai siellä ruokaa, ja mä kattelin leffoja. Yhtään en nukkunu, vaikka ois ehkä kannatanu :D Yhteensä tuli tuona päivänä valvottua lähemmäs 26 tuntia ja edellisten öidenki yöunet oli vähä vähäset ku jännitti.

Lentokentältä meidät kolme suomalaista ja neljä ranskalaista jonnekki leirikeskukseen. Oltiin ekoja! Sitte siinä illalla sine alko tulla lisää ihmisiä eri maista. Siellä me syötiin ja koomattiin ja pelattiin korttia ja nukuttiin, sit oli jotai orientaatioo ja pidettiin maaesittelyitä ja lallallaa jotai, sit sunnuntaiaamuna lähettiin kello kuus linja-autolla ensin Latacungaan ja sieltä Guarandaan.

Guarandassa mun perhe oli sit vastassa ja ööö, oli aika hämmentävä fiilis :D Kukaan näistä ei puhu englantia ja mun espanja on mitä on (...ei ole), ni kommunikaatio vähäsen tökkii. Onneks mulla on sanakirja, kiitos äiti! :D Mutta tosiaan heti ku tänne tultiin ni mut ohjattiin mun huoneeseen ja kaikki alko porukalla tyhjentää mun laukkuja. Siinä samalla jaoin tuliaiset (tykkäsivät!) ja yritin sönköttää jotai mut eeeeei mua varmaan kukkaan ymmärtäny.

Nyyt tässä viimesen viikon aikana on käyty ehtimässä mulle kouluvaatteita aika moneen kertaan ja ostelemassa kaikenlaista muutaki kivaa ja vähemmän kivaa jajajaja tehty hirveesti kaikkee enkä osaa tai jaksa selittää ihan joka hetkee :D Mutta yhteenvetona voin sanooo että kivaaa on ollu (:

Toissapäivänä alko koulu.. Oon siellä kuudennella luokalla eli vähä niinku näiden peruskoulun viimesellä mua vuotta nuorempien kanssa. Näillä tää vika luokka on kai aina painotettu johonki tiettyyn juttuun, niinku fysiikkamatikka tai sosiaaliset aineet, ja mä jotenki mystisesti puolivahingossa päädyin kemiapainotteiselle... Jaa a. En osaa kemiaa suomekskaan ni saas nyt nähä miten tää espanjaks onnistuu :D Ainaki tähän asti oon ollu koulussa ihan pihalla ja tunneilla vaan tuijotellu seiniä tai piirtäny mun vihkoon.. Onneks nää opettajat tuntuu ymmärtävän että mä en ihan käsitä kaikkee vielä (:

2 kommenttia:

 1. Oonkin tässä jo ootellu, että millonkahan kirjottelet kuulumisia. :)
  Kivalta kuulostaa ja pidää hauskaa siellä! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jjooo vähäsen venähti tää mun kirjottamattomuus :D nyt mä yritän saaha kirjoteltua vähä useemmin! mä pidän ((::

   Poista