tiistai 25. syyskuuta 2012

It's been a month since I left Finland

May be surrounded by
A million people I
Still feel all alone
I just wanna go home
Oh, I miss you, you know

Angst. Just kerkesin väittää että ehei mua masenna yhtään. Nyt kyllä masentaa. Tai no, mieliala heittää kokoajan ääripäästä toiseen, välillä oon hirmuyyberyli-ilonen ja sitte taas en..

Oon ollu täällä nyt kokonaisen kuukauden, mutta en puhu espanjaa läheskään niin paljo ku haluaisin, mulla ei oo mitenkään kovin hyviä kavereita, ystäviä on turha ees mainita. Koulussa en vieläkään ymmärrä mitään enkä jaksa panostaa koulunkäytiin ollenkaan. Oon ihan pihalla koko ajan enkä jaksa ees yrittää pysyä keskusteluissa mukana enää. Oon jatkuvasti väsyny vaikka nukun paljo enemmän ku Suomessa. Stressaan koko ajan kauheesti kaikesta, ja multa lähtee pelottavan paljon hiuksia ton stressin takia.

yhyy
Mulla on myös vähän ongelmia perheen kanssa, ja oon typerän katellinen muille vaihtareille joilla menee paremmin. En kuitenkaan tahtos vaihtaa perhettä ku tää on just alkanu tuntua vähä enemmän kodilta, mit toisaalta äh. Tiiän että oisin ilosempi toisessa perheessä, ehkä. En mää oikeesti mittään tiiä.


Muttaaa. Huomenna selvitellä koordinaattorin kanssa mun ja perheen pngelmia jajaja keskiviikkona (ei siis torstaina kuten aiemmin huijasin) marssitaan koko kylälle korkokengissä, ja viikonlopuks lähetään Quitoon orientoitumaan ja pääsen puhumaan suomee Fannyn ja Siljan, muiden suomalaisten vaihtareiden kanssa. Gotta stay positive ja silleen.


Viikonloppuna käytiin Babahoyossa mut kerron siitä enemmän vaikka myöhemmin tällä viikolla ku mun mieliala on vähä lähempänä normaalia (hope so!) ja saan kuvia siitäki reissusta. Nyt lähen kääntämään mun matikan ja anatomian muistiinpanoja, jeeee.

Veikkaan etten ymmärtäis näitä ees suomeks, anatomia ei ihan oo se mun juttu.

11 kommenttia:

 1. voi sinnuu~ toivottavasti selvii kaikki asiat. miulla vähän samoja juttuja. ei oo helppoo tää mutta eipähän kaduta sitten että ei lähdetty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, sen tosiaan unohin kirjottaa tonne että vaikka masentaaki ni en silti varsinaisesti kadu lähtemistä vaan aion tarpoo tästäki kunnialla läpi. ei tän pitäny helppoo ollakkaan (: mut toivottavasti säki saat selvitettyä sun ongelmat, mä ainaki aion yrittää!

   Poista
 2. voi saara, kyl se siitä! ja ei sulta mihinkää oo suomen kaverit hävinny ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeees, jospa tääää tästä... nice to know <3

   Poista
 3. Kurjaa, että sulla on huono fiilis.. :( Mitäs ongelmia sulla on perheen kanssa (jos siis haluat kertoo)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en mä tälleen julkisesti viittis jauhaa niistä paskaa täällä, mut voin käyä laittamassa sulle vaikka fbssä viestin taijotai jos sää tahot tietää enemmän(: tiivistettynä voin kertooo sen verran että ne ei luota muhun enkä mä tiiä miks..

   Poista
 4. Mullakin oli perheen kanssa pienen pieni ongelma, mut onneks siitä selvittiin! Mut tsemppiä sulle <3 Mä oon kans kokoajan iha sairaan väsyny, onneks mua ei sentää stressaa se etten tajuu vielkää mistää mitää :D Mut kyl seki sul ohi menee!! Ja kuka Silja :O Onks tääl Ecuadoris toinenki Silja, ku mäki tunnen jo yhen :D

  VastaaPoista
 5. hyvä että sä sait selviteltyä sun ongelmat perheen kanssa, jospa määäki saisin.. (: mä varmaan stressaan sunki puolesta :O eiköhän tää tästä kunha joskus vaikka oppisin espanjaa.. en tiiä tunnetko saman siljan, hyvin mahollista että tunnet ku ainaki tää silja jonka mä tunnen asuu kans quitossa (niinku säki eiksje?) (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo asun quitossa, tä mun tuntema silja (kario) asuu sangolquissa, eli iha tässä quiton vieressä!

   Poista