keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Intercambio de la bandera

Ekaks I must say että ootte kiitos ku tsemppaatte mua!(: Oooon jo saanu vähä selviteltyä asioita mun perheen kanssa (ehkä) ja oon muutenki ilosemmalla tuulella tänäään, että eiköhän tää tästä. Mutta mun pointti oli nyt tää lipunvaihtoseremoniajuttu. :D

Olipahan kokemus tuoki. Tänään oli siis se marssitapahtumajuttu jota varten me on harjoteltu joku pari viikkoo. Ennen sen alkua juoksenneltiin Shannonin ja Svanan kanssa ympäri Guarandaa ettimässä valkosia puuvillahanskoja, kravaatteja ja jotai koulun hienoja hihamerkkejä. Sit alko se ite tapahtuma, me marssittiin vähä aikaa, sit seisottiin paikallaan ja laulettiin Ecuadorin kansallislaulua (jonka sanat mä osaan melkein kokonaan!!) ja sit varmaan kymmenen eri opettajaa piti puheen. En tajunnu puheista mitään ja mulla meni niistä vikat ihan kokonaan ohi ku pyörryin sinne. Muistan ku mietin että okei nyt koskee päähän ja on vähä huono olo, otin tukee vieressä seisovasta tytöstä ja joku huuti opettajaa sinne. Seuraavaks istuinki jo opettajanhuoneessa, minne joku oli mut raahannu, ja joku opettaja aukas mun kravaattia ja jakkua ja hoki että respira, respira. Ööö. :D Sit mä istuskelin siellä opettajanhuoneessa ja ne opettajat kyseli multa kaikenlaista Suomesta ja anto mulle mehua ja leipää ja sit koko homma oli ohi. Vähän kyllä harmittaa että missasin siitä puolet mutta eeikait se mittään. Kuvat tulee taaaas ihan sekalaisessa järjestyksessä mut hups(:

Svana, Shannon ja minä, C.P.C:n vaihtarit (:


Hyvin mä maastouduin tonne.. not
Lipunluovuttajilla oli paljo hienommat puvut! Niihin kuulu vielä sellanen söpö tuspukypärä, sellasen määki oisin halunnu!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Erittäin, tossa vaiheessa olin varmaan seisoskellu tuolla jo jonku puolisen tuntia, ja abaut vartti ton jälkeen pyörryin.. :D Hiuksetki on hyvin ja sillee(:

      Poista