torstai 23. elokuuta 2012

dlfkönösdfb !

Otsikko kuvaa fiilistä mun mielestä aika hyvin. Mulla on jo kolmatta päivää putkeen hirveen sekava olo! Eka itkettää, sit menee muutama minuutti ni naurattaa taas, välillä saatan jumittaa moneks minuutiks vaa iha oman pääni sisälle tuijottamaan jonnekki kaukaisuuteen, sitte itkettää ja sitte naurattaa taas ja aaaaaaaaaaaaa.

Oon tässä epätoivosesti yrittäny pakkailla mun tavaroita ja okei, alkaa nää nyt olla jo jonkun verran kasassaki mutta kokoajan on sellanen fiilis että jotaki puuttuu ja varmasti puuttuuki... Toivottavasti ei mitään elintärkeetä. Toinen asia ton unohtelun lisäks, joka hermostuttaaaaa, on se että mun pitää pakata käsimatkatavaroihin kaikki mitä tarviin siellä orientaatioleirillä. Meiän matkalaukut kuulemma laitetaan piiloon jonnekki varastoon sen leirin ajaks? Tyhmää, sanon minä! Nojaa.

Alkuun näytti aika kaaaaokselta :DD
Ihan siististihän noi sitte kasautu. Ehkä. :D
Njooo, äitiä ja Jormaa lukuunottamatta kaikki hyvästelty nyt. Tai no, hyvästelty ja hyvästelty ku lähin pois koulusta kesken noitten liikkatunnin ja ne pelas pesistä, en siinä viittiny hirveetä kohtausta alkaa järjestää :D Mutta, mulla on oikeestaan vähäsen helpottunu olo! Mun tulee ihan hilllitön ikävä kaikkia mutta enkait minä sille mittään maha. Eilisillan olin kamalan masentunu ku pelkäsin juurikin tota koulusta lähtemistä muttta nyt iskee into taas!

:(!

Btw, Ecuadorissa on purkautunu tulivuori, ja se on abaut sadan kilometrin päässä Guarandasta. :D Onks tää joku merkki? Saas nähä hautaudunko mä jonkun tuhkapilven alle vielä....

Kyllähän tuosta ihan kivasti savua tullee :D
Hoksasin just etten oo vielä tänne selittäny mun suuunnitelmaa! Eli, mä lähen huomenna matkalaukkuineni junalla Kuopiosta 11.20 junalla Helsinkiin. Äiti tarjoutu kyllä viemään ihan autolla mutta mä aattelin että vois olla helpompaa lähtee ite. En sitte tiiä oliko se loppujen lopuks hyvä vai huono päätös mutta sen näkkee sitten. :D Helsigissä suunnistan ekana lentokentälle ja hylkään sinne ainaki toisen mun matkalaukuista ja etin sieltä jotai ruokaa itelleni aamupalaks. Sitte lähen hotelliin, yritän nukkua siellä ja sit hankkiudun viimestään 4.30 pe aamuna takasin sinne lentokentälle treffaamaan muut vaihtarit ja jonkun AFS-ihmisen(: Lento Amsterdamiin lähtee 6.35! Herranjestas.


Ylihuomenna on perjantai! Innostuttaa ja pelottaa ja jännittää ja hui. Omg. Ahistaa. Tää on varmaaaan viimenen postaus jonka nyt kirjotan kotoo, eli heippa! Ja anteeeksi rakas anonyymi, huonepostaus jäi nyt kyllä tekemättä, täällä on nii räjähtänyttä :D Mä teen huonepostauksen sitte mun huoneesta Ecuadorista ja tästä vaikka sitte ku tuun takasin, jos enää muistan ja jaksan ja kerkeen ja ehin(:

13 kommenttia:

 1. Hyvin se tulee meneen! :)) Ikimuistoista matkaa ja vuotta sulle<3

  VastaaPoista
 2. on jo ikävä nyt :( eikä sua kukaan unoha hölmö! en minä ainakaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullaki sua :( Mut sut ainaki on vaikee unohtaa, melkein kaikissa mun kynissä ja pyyhkäreissä ja muissa lukee sun nimi :D Höpsö <3

   Poista
 3. Hyvää matkaa! :)

  VastaaPoista
 4. Hyvää matkaa! :D t. vilmaa the ex-vesantolainen, jolla ei ole bloggerissa tunnusta :'D

  VastaaPoista
 5. Arvaa oonko maantiedon opiskelijana repiny hiuksia päästä ko lukkiin tosta tulivuorenpurkauksesta ja sitte muistin, että sinä oot menossa sinne ! Yhtään reilua ei oo tämmönen serkun säikyttely ja huolestuttaminen.
  Sekin on muuten epäreilua ettei me nähty kesällä kertaakaan. Olen tästä hyvin katkera. Hauskaa matkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenties... :D Olen kovin pahoillani! Mutta totta, on ihan tyhmää ettei me keretty nähä! Pittää sit ens kesänä. Kiiiitos((:

   Poista