maanantai 6. elokuuta 2012

Hälsningar(na?) från Stockholm!

..mun ruotsi on näemmä vähäsen ruosteessa jo :D Tuleeko tohon na vaiko eikö?

Jos joku osas mun mahtavista ruotsinkielentaidoista jo jotakin päätellä, niiin tosiaan kävin pyörähtämässä Tukholmassa eilen! Lähettiin siis äitin kanssa kahestaan risteilylle vähä niinku sellasena spesiaalina äititytärjuttuna ennen ku mä sitten lentelen vuodeks pois. Samalla reissulla käytiin sitte ensin lauantaina heittämässä Chiara lentokentälle ja se sitten lenteli takasin kotiinsa Italiaan.. Ikävä sitäki tullee mutta se lupas jo tulla ens kesänäki käymään ja vasta sitten ku mäki oon jo palannu Suomeen eli no worries!

Helsinki-Vantaa, viimeset kuvat Chiaran kanssa vielä (:
pakollinen laivaihkutuskuva :D
min mamma(:
Kun me sieltä laivalta selvittiin ulos, me käveltiin äitin kanssa kauppatorin läpi ja hupsistakeikkaa... No, Suomi-krääsää ainaki löytyy nyt! Innostuin siis ostelemaan viemisiä Ecuadoriin :D Niitä on nyt jo aika paljon, ja vielä puuttuu vaikka mitä..... Hostisälle ja Oscarille mulla ei oo vielä mitään, ja suklaata, salmiakkia ja jotai muumijuttuja nyt on pakko ainaki vielä ostaa! Mutta, tässä nää tähänastiset:

Pakollinen suomenlippu, ja espanjankielinen Filandia hoy -kirja
Tän tarkotusta mä en ihan tiiä, jos sillä sellasta on, mutta pyyhkeeks kai tota vois väittää? :D Siitä voin osotella sitten että joo tossa on Kuopio on ja mä asun tossa vieressä(:
Suomihirvi ja sen kaverit! Toi isoin menee Jorgelle, pikkuveljelle siiis, ja noiden pienempien tarkotus on vielä vähä auki.. Ehkä mä annan noita sitte sopivissa tilanteissa esim. kavereille jos mulla tulee siellä sellasia olemaan :D
Plektroja ostin myös, en kyllä tiiä miks :D Oli niin söpöjä. Tuo Beatles-pleku oli vähänniinku puolivahinko, katoin vaa että joo sinistä ja valkosta = Suomi. :D
Näistä kaks menee äitille ja siskolle, yhen otan ittelleni sitten(: En vaan tiiä vielä minkä:D
Tämän oon ostanu jo aikasemmin, joskus syksyllä Kuusamosta. (:
..Samoin nämä. Nää on kyllä aika turhia, tolla osotelapulla en tee mitään ku sain AFS:ltä ne omat ja
tuskin mä tota kellekkään tuun antamaankaan :D
Samalla ostin sitte itelleni Suomi-paidan, aattelin että saanpahan ihkuttaa sitte :D
Tervo-paidan sain ilmaseks siiiitä ekasta kesätyöpaikasta kunnalla (: Muuten ois saattanu jäädä hankkimatta kyllä :DD
Oijjoi, alle kakskymmentä päivää enää! Mihin tää aika on oikei hävinny..? Just vasta alko kesä, pöh. Mun reippaat ex-luokkalaisetki alottaa koulun jo tällä viikolla, mitä ihmettä :DD Itehän en aatellu koulussa ainakaa jokapäivä mennä käymään, mutta ainaki espanjankoe mun pitää käydä tekemässä (kunhan eka tekisin ne kurssitehtävät.....) vielä ja kaipa sitä vois muutenki käydä käääntymässä välillä ja juomassa niiden kahvit :D

6 kommenttia:

 1. Mun mielestä siihen ei tuu tota na-päätettä mut en oo ihan sataprosenttisen varma :D Mut pikkasen siistii, sulla on tosi vähän odotusta jäljellä! Postaile sieltä sit usein, haluun lukee millasta siellä on :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki mietin että eeeei sitä varmaan tuu mut en sitte kuitenkaa ollu iha varma :DD Totta, noi päivät vaa jotenki vähenee ihan itekseen, herranjestas.... Mut mä lupaan ainaki yrittää postata nii usein ku vaan kykenen ja saan jotaki kirjotettua!(:

   Poista
 2. Voi eeei! Ikävä tullee! :'(
  Nähdään sitten joskus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munki tullee ihanhirveänkamala ikävä kaikkkia ja kaikkeee! Mutta I'll be back, nähään sitte ens kesänä :D

   Poista
 3. Itekku olin ulkomailla 3vk nii vietii isäntäperheelle kaverin kanssa aikas samanlaisia tuliaisia ku mitä noissa kuvissa näky (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, nii mä arvelin että tollaset suomihirvet ja muut vois olla ihan turvallinen valinta (:

   Poista