sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Moi mä oon pahis ja dataan töissä omg

Mullon tylsää. Mut joooo, mulla on tää kirjotteleminen vähä jääny, hups? Voisin toki alkaa selitellä että oon ollu vaa ollu töissä ja nukkunu ja plaa plaa plaa mut en jaksa. Okei tavallaan selitin just?:D Joo. Mut siiis mä oon tässä ollu töissä nyt abaut puoltoista viikkoo sellasessa Hannu Hautalan luontovalokuvanäyttelyssä (yks parhaista suomalaisista ja muuallaki kai aika tunnettu, how cool is that?). Tääällä on aika hiljasta. Varsinki arkipäivinä kävijöitä saattaa päivässä olla huimat viis :D Joka päivä on kuitenki aina käyny joku! Paitsi että parina päivänä mä oon ite ollu iltavuorossa (13.30-19.30) silleen että viimeset asiakkaat on lähteny suunnilleen yhtä aikaa ku oon tullu tänne, ja sit oon vaa itekseen istunu täällä kuus tuntia..... :D Eli työpäivät menee pitkälti siihen että dataan tai luen ja juon kahvia.

rankat työpäivät ja silleen :D


Tän hiljasuuden lisäks mua häirihtee yks toinenki juttu: kaikki on nii hirveen hienoo ja teknistä enkä ymmärrä miks! :D Suunnilleen kaikki muu paitsi kassakone toimii jollain tyhmällä kosketusnäytöllä ja mä en osssaaaa. :D Kassakoneen kanssa taas ei olla kavereita ihan muuten vaan. Ehkä mä oon liian kehva tänne.

 
Avainki näyttää tältä... vaikeeta. :D
Mutta mutta, onkos mulla töitten lisäks mitään muuta kertomista? Ei. Okei, viime viikon perjantaina (enkö mä oo oikeesti kirjottanu sen jälkeen? :O) kävin pyörähtämässä Vesannolla sit mentiin Oilille ja paistettiin makkaraa ja kehvattiin jotai. Maanantaina ja tiistaina mulla oli vapaapäivä. Maanantaina käytiin Amin kanssa Kuopiossa kattomassa Lumikki ja metsästäjä, joka oli ihan jeeees. Pelottava! Nojaa, ehkä mä oon vähä nössö:D Kävin myös ottamassa pari korvareikää joista toisen se täti ampu rustoon ja seon vieläki kipeeee :<.


Tiistaina nukuin, toissapäivänä kävin Vesannolla ja paistettiin lettuja ja jotai, eilen olin mun mummon tupareissa (anteeks, kodinsiunaamistilaisuudessa) Siilinjärvellä ja kaaikkina muina päivinä oon vaa ollu töissä ja illat kotona kattonu skinssiä. :D

Vaihtarijutuista ei kuulu mittään ja mua ahistaa. Eilen siellä mummolla joka ikinen ihminen kysy multa vuorotellen että no jokos on perhe ja jokos tiiät mihin päin Ecuadoria sinä oot menossa ja kaaaikille piti vastata että en tiiiä. AFS laittaa vauhtia nyt. Sitä mä en kans ymmärrä, että miksei ne voi antaa mulle lentotietoja jo, ku selvästi niillä kuitenki on ne jo, ku ne kerran pysty kertomaan mulle ihan tarkan lähtöajan ja sen että Amsterdamin kautta mennään. Hmph.

Looks empty to mee >:

Tämä typerä blogger ei suostu näyttämään tota esikatseluruutua mulle joten jos tää päättää heittää nää kuvat tai tekstin jotenki kovinki mielenkiintoseen järjestykseen ni ei sit oo minun vika. :DD

4 kommenttia:

 1. Miun makuun aloitit bloggaamisen aiheesta liian aikasin, mutta toisaalta se on ihan hyvä juttu niin saa ekaks selville millanen tyyppi oot ja sit seurata siun reissua. Jään odottelemaan juttuja reissusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii mä vähä itekki mietin että oisin voinu oottaa vielä mut tehty mikä tehty, tulipahan alotettua jo helmikuussa :DD eiköhän sitä reissujuttuaki sitte ala tulla kunhan nyt ensin menis tää kesä(:

   Poista
 2. Pitäis itekin käydä kattomassa to Lumikki ja Metsästäjä, kiinnostais kovasti! :) kivannäköinen blogi muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kannattaa, mä ainaki tykkäsin(: kiitos!

   Poista