perjantai 17. helmikuuta 2012

Omfg vanhat on ohi !


Oi mikä helpotus. :D Toisaalta on vähä sillee sinänsä haikee fiilis ku nyt ne loppu,, ei enää harkkoja tai muuta jännää piristämässä koulupäiviä ja sellasta, mut toisaalta taas... Oi, ne on ohi! Ei tarvii panikoida enää hiusten, mekon, meikkien tai korujen kanssa((: Olin eilen illalla ihan suhteellisen paljon paniikissa ku tajusin että joo ne hemmetin vanhat on oikeesti huomenna ja mullon kaikki jotenki iha levällään vielä, mut sit kasasin ihteni ja tavarat ja kaiken ja joo, ihan hyvin meni! Ja siis tosiaan en oo oikeesti wwwanha mut olin nyt ykkösellä tanssimassa ku kakkosilla oli tyttövajaus ja halusin tanssia koska ens vuonna en oo sit tanssimassa oman ikästen kanssa(:

Meillä oli siis kolme esitystä tänään ja yks ”esitys” eli kenraali (abit oli kattomassa) keskiviikkona. Mutsiisjoo, tänään oli se pelottavin päivä. :DD Eka esitys alko puol kymmeneltä ja siellä oli kattomassa yläaste, lukio ja ööö jotai eskarilaisia? Toi meni ehkä tän päivän esityksistä huonoiten, repeilin varsinki välillä kokoajan koska varsinki vikassa tanssissa olin kivasti eturivissä ja osuin just muutaman meiän luokkalaisen kohalle ja joo.. :DDD Mut mitään tosinoloo ei mun mielestä sattunu, välillä lähin vähä väärään suuntaan ja revin hiuksia rannekorulla ku pyörin mut eise mittään. Astuin myös välillä ihan kivasti mun mekon helmalle ja nii astu myös mun pari... Mut onneks se pysy päällä! Toinen esitys oli ala-asteelle ja se meni ihan kivasti, kerran pari ehkä puuhasin jotai omiani sielläki mut eise mittään.

Ton toisen esityksen jälkeen sit käytiin syömässä ja olin vähä aikaa koululla ja lähin kotii, me saatiin vapaata loppuppäivä koska oltiin tanssimassa((:  :D Kotona jumitin pianon eessä vaikka ties miten pitkään, arviolta jonku kolmisen tuntia. Sit söin, meikkasin ja lähin takasin Vesannolle tanssimaan.

Vika esitys alko sitte puol seittemältä, ja siellä oli sitte koko kunta ja kaikkien sukulaiset ja kaimat ja muuta porukkaa,, oli jopa aika täyttä! Yllättävää Vesannolla sinänsä, mut on kai noi vanhat ennenki vetäny aika paljon yleisöö i guess. Toi viimenenki esitys meni hyvin, en oikeestaan keksi mitään sen ihmeempää valittamista(: Paitsi että joku sano että näytettiin kaikki hirmu angsteilta :D Mä yritin hymyillä aina välillä mut näin yliväsyneenä ei kyllä kovin pitkään pysyny hymy naamalla ku piti keskittyä...:D

Kuvia mulla ei esityksistä (vielä) oo, koska öhöm, äiti unohti ottaa kameraan muistikortin... Mut määää vähäsen aattelin että varmaan joku niitä mulle vielä antaa, aika monella tais olla kameroita, että laitan sit tännekki varmaan jos tulee jotai julkasemisen arvosta(:

Tältä mää nyt kuitenki suunnilleen näytin tänää:

Rannekoru jäi helmaan kiinni >:
mut tossa nyt näkyy mun kampausta vähä:D
Mekosta tykkään ite tosipaljon ja kehujaki tuli((: 


üüberihku yhteiskuva med min mormor och morfar

(: 

Ja nyt Saara lähtee nukkumaan. :D9 kommenttia:

 1. Oot kyllä ihanan näköinen :)
  Todella huvittavaa, että teillä on tyttövaje, kun taas meidän lukiossa joutuu 1-3 luokkalaiset pojat tanssimaan eikä niitä siltikään riitä kaikille 2.luokkalaisille tytöille! :D Eli meillä on aikamoinen poikavaje! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos!((:
   Jep, on toi tyttövaje täälläki vähä jännä, kun yleensä meilläki on poikavajausta ollu ja pahasti :D Mut tällä kertaa oli näin päin, onneks! Ens vuonna ku meidän luokkalaiset on tanssimassa poikia on varmaan joku kolme tai neljä.. :D Mut meillä on toisaalta nii pieni lukio, että tän vuoden 11 paria oli aika paljon verrattuna aikasempiin vuosiin, joskus on ollu just ja just kuus paria.. (:

   Poista
  2. Okei, teillä taitaa tosiaan olla melko pikkuinen koulu :D Ku siis itse olen Oulusta nii vähän enemmän kuitenkin pareja löytyy ((;

   Poista
  3. Jeps, tää on oikeesti tosi pieni kylä....:D

   Poista
 2. Sun mekko on ihana ja punanen käy sulle tosi hyvin!:) hahaa, muillaki on ilmeisesti ollu ongelmia mekon helman päälle astumisessa,mulla muut parit astu helman päälle ja jee lyhennykset repes kesken tanssin:D "pieni" paniikki! tosi kiva et pääsit tanssii nyt ku et ens vuonna pääse:)
  ootsä vesannolta?! hehee, ihan tässä vieressä! cools:D ja kiva löytää muitaki ecuadoriin lähtijöitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo, se mekon pituus tuntu tuottavan aika monelle ongelmia, joidenki mekkoja lyhenneltiin hakaneuloilla esitysten välissä ja sellasta :D
   Itseasiassa en oo Vesannolta vaan Tervosta, mut käyn koulua koska Tervossa ei oo lukioo.... Sä oot siis Kuopiosta jossen iha väärin muista?(:
   Jep, mä aattelin kans että on kiva paikantaa muitaki jotka on lähössä Ecuadoriin! Ja on kiva nähä millaseen tahtiin sulle tulee kaikki info ku on eri järjestö(:

   Poista
  2. Juu oon Kuopiosta tai no 20km Kuopiosta Karttulaan päin, mut Kuopiossa kuitenkin:D ja jos bussilla haluun kaupunkiin niin vesantolaisella pääsee:D
   Luulen, et muilla järjestöillä sijoitustiedot ja muut tulee aikasemmin kun rotareilla. Tällä hetkellä tiiän vaan maan, mikä on sinänsä hyvin, koska kaikki rotarivaihtarit ei tiedä vielä sitäkään. Sain maatiedon ensimmäisten joukossa:D
   Kiva löytää muitten järjestöjen kautta Ecuadoriin suuntaavia, koska oon varmaan ainoa rotareitten kautta sinne menevä:D Jos vaikka sattuis jotain lähialueille :)

   Poista
  3. Siiis eikö kaikki rotarit tiiä vieläkään mihin ne on menossa O_O Weiiiird :D Mä sain tietää että mun paperit lähetetään Ecuadoriin samalla ku sain tietää että mut on ylipäätään hyväksytty vaihtariks :D Sijotustietoja on lupailtu kuitenki vasta kesäks, jotkut harvat ja valitut saattaa saaha tiedot jo tässä keväällä mut suurin osa vasta kesällä.(: Mut pittää katella sit ku rupee tulemaan niitä sijotustietoja että osutaanko kenties siellä yhtä lähekkäin ku suomessa..:DD

   Poista
 3. Juu rotareissa on se huono puoli et saa maatiedot myöhään. Tosi todennäköstä on myös se, että ei pääse ekaan maatoiveeseen ja on mahdollista myös ettei pääse mihinkään niistä kolmesta. Mulla kävi uskomattoman hyvä tuuri ku pääsin ykkösmaahan, nii no tietysti riippuu niistä maista, et Ecuadoriin on tuskin ees ollu muita halukkaita :D tai no enhän mä tiiä:D Sijotustietoja pitäis luultavasti huhti-kesäkuussa, kun paperit tulee takasin Ecuadorista tai sit kun eka perhe ottaa yhteyttä.
  AFS on vaikuttaa ainakin hyvälle järjestölle :)

  VastaaPoista