maanantai 29. lokakuuta 2012

Tu cuerpo me llama

Vente por favor
Quiero tenerte en mi cama
Y hacerte amor
Nuo sanat ei sitte liity mihinkää millään tavalla enkä tosiaan oo osottanu niitä kellekkää :DD Herranjestas. Mutta mulla tullee tota biisiä korvista ulos! Se soi koooooko ajan jossaki. Toinen on Jessie y Joyn Mala Suerte mut se ei oo nii rasittava, siinä on sentää vähä fiksummat sanat :DD

Pikkkkuisen hiljasuutta tähä väliin taas, hupsis. Oon vielä hengissä! Hyvää kuuluu(: Eipä mulla oikeestaan ees oo mitään ihmeellisempää kertomista ollu, mä oon vihdoinki alkanu saaha mun arkirytmistä kiinni ja tajuta mihi aikaan koulussa tapahtuu mitäki ja mitä mun tarvii tehä minäki päivänä.

Viime viikonloppu oli tosi kiva! Lauantaina mulla oli ensin pianotunti, mikä tarkottaa sitä että pääsin soittamaan pianoo, mikä on aina plussaa täällä, ku sitä ei tapahu hirmu usein :D Tulipas pitkä lause. Suomessa soitin pianoo varsinki arkipäivisin vähintään puol tuntia, parhaimmillaan lähemmäs kolme tuntia, ni voin sanoo että nyt on vähä orpo olo välillä ku ei oo pianoo kotona :( Mut noi tunnit pelastaa aika paljon, ku siellä on niin kiva fiilis ja se ope on mukava. Ja mua vuotta nuorempi :D Tuun hyvin juttuun sen open kanssa! Kivaa vaihtelua seki. Sit lauantai-iltana mä kävin Svanan ja Shannonin kanssa ensin Siete Santoksessa (edelleen mun lempparikahvila 4everrr) ja sit Terrazassa (Guarandan ainoo disko), ja meillä oli ihan kivaaa(: Mun vaa piti lähtee kotiin jo kahekstoista, mikä on aika aikaseen sinänsä ku Terrazaan alkaa tulla ihmisiä vasta joskus vähä ennen yhtätoista :D Mut ei se mittään, meillä oli omat bileet.

Viime sunnuntaina me käytiin Echeandiassa, se oli yks kivoimmista päivistä täällä! Käytiin siis siellä joidenki perhetuttujen mökillä, ja siellä oli jotai sukulaisia ja muutaki porukkaa. Siellä oli joki, jossa me uitiin ja kahlattiin, sitruunapuita, joista me ongittiin sitruunoita sellasella kepillä, yyybersöpöjä possuvauvoja, mandariinipuita, banaanipuita, kanoja, kukkoja, jotai muita lintuja, koiria, koiranpentu ja mitähä vielä :D Kaikenlaista kivaa siellä oli(: Me myös grillattiin hirvee määrä ruokaa ja sit tottakai syötiin(((: Oli kivvaa!


Kouluviikko meni tosi vauhilla! Viikot tuntuu menevän muutenki hirveetä kyytiä täällä aina :O Tai ainaki tälleen sunnuntaisin tulee ihan sellanen fiilis. Keskiviikkoaamuna tosin luulin ihan tosissani että ois ollu jo perjantai :D Ehkä olin väsyny.
Torstaina me käytiin Shannonin, Svanan, Valerian (meiän koordinaattori) ja Agoston (Valerian 5-vuotias poika) kanssa Las Cochasilla taas, samassa paikassa siis, missä me käytiin pari viikkoo sitte mun perheen kanssa ja missä on "sauna" ja sellasta. En oo ennen tienny että siellä on myös sellanen kauneushoitolajuttu, mut tälläkertaa ku mukana oli Svana, heti ku me marssittiin sisälle sinne, se bongas sen kauneushoitolan hinnaston :D Me sitte käytiin kaikki hieronnassa ja kasvohoidossa ja suunniteltiin että voitas rueta tekemään sama aina kerran kuussa, koska se oli tositosi halpaa! Me oltiin kaikki ihan järkyttyneitä, ku tajuttiin että toi hieronta+kasvohoito on koko puljun kallein juttu ja se makso 10 dollaria eli mun laskujen mukaan suunnilleen 7,70 euroo! Me gusta(((:

Tänä viikonloppuna en ookkaan muuta tehny ku sen että eilen kävin pianotunnilla taas(:

6 kommenttia:

 1. No uuuuuu, Saara! ;)

  VastaaPoista
 2. No uuuuuu, kukasinäolet! :D täh?

  VastaaPoista
 3. no Minnahan se tässä, kukas muukaan nuo ois ymmärtäny nuo sinun laulun sanat "jotka eivät ole kenellekkään" :DDD tai no varmaan aika monikin tietysti ymmärtäs :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa, oishan se pitäny tajuta :DD Ei, ne ei oo osotettu kellekkään! Halusin vaa kirjottaa ne tohon ku osasin ilman että lunttasin :O

   Poista
 4. Hola! Como te va? Todo bien? Lueskelin omaa blogia pitkästä aikaa ja törmäsin sun kommenttiin. Tuli kamala ikävä ihanaa Ecuadoria, oon tosi kateellinen sulle siitä että sulla on vaihtoa ja ihania kokemuksia vielä niin paljon edessä kun taas mulla kaikki on jo takana ja nyt on vaan muistoja. Joskus tulee sellanen hassu fiilis että oi ku oisin nauttinu kaikista tilanteista enemmän ja ottanu kaikesta irti enemmän ja hullutellu vielä enemmän ja murehtinu vähemmän. Joten muista nauttia, vaihtovuosi menee niin nopeasti! Que tengas un buen año!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hola! Mmm mas o menos, mä laitoin just mun koordinaattorille viestiä että tahon vaihtaa perhettä ja nyt on vähä sekava olo vaihteeks :D Muaki harmittaa jo nyt tässä vaiheessa ku oon nää pari kuukautta käyttäny iha liikaa aikaa justki siihe murehtimiseen, mut jospa tää tästä ku pääsisin vaihtamaan perhettä ja alottamaan alusta.. Kaheksan kuukautta kuitenki tosiaan vilahtaa aika vauhilla ohi. Graciaaas!(:

   Poista