maanantai 14. tammikuuta 2013

And the hardest part, was letting go, not taking part


Was the hardest part

And the strangest thing
Was waiting for that bell to ring
It was the strangest part

Ahistaa. Mulla on itelläni just nyt kaikki hyvin. Perheen kanssa ei oo mitään ihmeempiä ongelmia. Koulussa on edelleen tylsää mut ei se haittaa. Espanja luistaa koko ajan paremmin. Mut nii.. Niinku jo aiemmin oon kertonu, me Guarandassa olevat vaihtarit ollaan tosi tiivis porukka, mejores amigas, hermanas. Nää kuus on mun tärkeimmät ihmiset täällä. Ja nyt meiän pikkunen seittemän ihmisen ryhmä rikkoutuu, ku Lisa palautetaan Ranskaan joko keskiviikkona tai perjantaina. Ja Giulia on just nyt matkalla Quitoon juttelemaan AFS Ecudorin päätoimiston kanssa siitä, saako se jäädä vai palautetaanko se Italiaan. Ite oon sitä mieltä että kummankaan noista ei kuuluis lähtee mihinkään ennenku 163 päivän päästä.


las amo.

Estoy tan cansada, tan enojada, tan confundida, tan triste, tan estresada... y no puedo hacer nada nada nada.

6 kommenttia:

 1. mua kiinnostaa et kui paljo osasit tota espanjaa ku tulit sinne? siis olit vissii opiskellu sitä jossai tääl suomes jo ja montako vuotta? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo opiskelin lukiossa kolme kurssia eli jonku puolisen vuotta, mut en kyllä käytännössä osannu paljo muuta ky ihan alkeet. Osasin taivuttaa verbejä preesensissä ja osaain perustervehykset mut en paljo muuta.. Ja jotenki seki vähä mitä osasin unohtu hirveellä vauhilla ku yhtäkkiä kaikki ympärillä höpötti mulle espanjaks, en tajunnu mistään mitään enkä osannu vastata ku si tai no :D Siitä se sitte lähti, kyllä tää tästä kehittyy(:

   Poista
 2. miks ne palautetaa :oo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmmm toinen on rikkonu AFS:n sääntöö "Älä väärinkäytä alkoholia" ja nyt sillä ei oo enää hostperhettä eikä sille löydy uutta koska tässä kylässä saa nii helposti sellasen maineen... Ja toinen on viillelly täällä ollessaan ja nää haluaa lähettää sen kotiinsa psykiatrille. Kumpikaan ei kuitenkaa haluais lähtee. :(

   Poista
 3. Voi harmi :< ... Mutta ihana kuulla, että sulla sujuu espanja ja muutenkin on perheasiat hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jees, iha hyvi mulla just nyt mennee(: minus se että oon kipee agaaain... ja gooood news, giulia saa kait jäähä!!! eli vaa lisa lähtee :(

   Poista