sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Mut yö oli jo myöhäinen

Kun matkasi viimeisen
Sä edellä veljien kuljit saatossa sielujen
Sinne missä voit olla nuori viel vanhana

mmm, siitä ois vuosi nyt.
Ok, nyt ollaan ilosia, jee. Oho hups oho, on vähä aika paljon venyny tää mun hiljasuus täällä, nöyrimmät anteeksipyytöni siitä hyvästä. Jos nyt vähäsen saan selitellä, ni ooon jo pari kertaa tehny sellasen Italiaihkutuspostauksen mutta blogger on joka kerta päättäny että joo tätä ei kyllä julkasta. Eeei sitten :( Ehkä siinä oli liikaa kuvia taijotai. Luovutin siis sen suhteen ja aattelin että kuittaan sen sanomalla että Italiassa oli ihan kivaaaa! Jos mä laitan vielä pari kuvaa sieltä ni kaikki on ilosia eiksje?

Perhepotretti! Takana Chiaran vanhemmat Stefano ja Mariangela, eessä minä, Hanna, Chiara, Cecilia ja Ninnu (:
Tääää oli jostain diskosta, siellä kierti sellanen dude kameran kanssa
ja sit nää kaikki kuvat oli facessa seuraavana päivänä :O

Täää on sit jo Suomesta, Eeppi oli tehny meille Tervetuloa-kyltit, how cute is that? <:
Sen jälkeeen ku tultiin Suomeen on tässä tullu puuhattua yllättävän paljon :O Chiara tuli siiis maanantaina meille, ja tännään se lähti sitte Vesannolle loppuajaks. Tiistaina me molemmat nukuttiin piiitkään, sit Ami tuli käymään ja sit myöhemmi myös Ninnu, Hanna ja Eeppi. Keskiviikkona me käytiin Chian ja Amin kanssa Vesannolla, Torstaina Ninnun ja Chiaran kanssa Kuopiossa ja nyt perjantaina ja lauantaina Vesannolla koskaaa siellä oli Reiskat! Siellä oli kyllä molempina päivinä kivaaaa ja oli ihana nähä kaikkia ihmisiä taas(:

Ainoo kuva joka mulla on Reiskoista. Possujuna!
Vaihtariaiheista kertomista ei oo ja sekös vituttaa. 33 päivää lähtöön eikä perhe- tai sijotustiedoista kuulu vieläkään mittään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti