tiistai 10. huhtikuuta 2012

Oisitpa gigolo, mä olisin sun charmi

...ei niin vain oo, voi hitsi voi harmi :O

Mulla ei vaihteeks oo pahemmin mitään kertomista mutta eräs nimeltämainitsematon ystäväiseni (vinkki: alkaa M:llä ja loppuu inna) käski mua kirjottamaan tänään. :D Päätin olla kiltti tyttö ja totella. Päääsiäinen meni aika nopeesti, olin kotona koko loman miinus sunnuntain musikaaliharkat ja nukuin. Mulla oli vaihteeks ihan pikkkuisen univelkaa ja olin aika jätteilonen että sain nukuttua niitä pois, nyt voin taas kerätä lissää! ...jee.

Otsikon biisi tulee jostai öööö viime keskiviikosta(?) ku mulla oli koulun jälkeen pianotunti ja Amilla ja Minnalla musikaaliharkat, joten me kaikki kehvattiin koululla muutama tunti ja sit löydettiin jostaiki joku abeilta jääny levy jolla oli 90-luvulta jotai jumputijumputibiisejä. Ssssit me kuunneltiin niitä siellä, minä ja Minna tanssittiin ja jotai ja Anni istu sohvalla ja kahto meitä pahasti....:DD Tuo siis oli sillä levyllä ja joo.


Koeviikkoki kivasti loppu ja saatiin tänään viimesetki kokeet takasi. Oon melkein tyytyväinen, mutta tota tt:n numeroo mä aion käyä korottamassa jos se nousis.. Mutmut, oli siellä posiitiivisiaki yllätyksiä, varsinki toi fysiikka, jota panikoin etukäteen jo pitkään enkä sit ees jaksanu lukee ku osan koealueesta :D Näköjään se meniki aika hyvin(:


Jajajaja. Nytku tää koeviikko lopahti ni tottakai alko uus jakso, viiiiiiimenen! Sit tulee kesä ja sit syksy ja sit mä lähen :O lallallaa. Tää jakso on ihan kiva, mulla on viis vaparia koska jätin äikän seiskakurssin kakkoselle. Ja tässä jaksossa on ruotsia, enkkua ja espanjaa, ja mua vähä pelottaa jo valmiiks miten paljo saan sekotettua noita kokeissa, varsinki jos ne sattuu vielä kivasti peräkkäisille päiville. :D Mut helppo koeviikko periaatteessa tullee! Paitsi bilsa.... Oi, ja tässä jaksossa on musiikkia! Ooon kaivannu sitä, ku kahessa edellisessä ei oo ollu ollenkaaaan. Varsinki, ku tää kurssi ei oo pakollinen ni siellä on vaan niitä jotka on ite halunnu sen kurssin, eli tunnit on aika rentoja ja sinänsä kivoja että saahaan tehtyäki jotai(: Tänään oli kaks tuntia, jotka molemmat käytettiin aika pitkälti meiän kalervoesitysten harjottelemiseen.... ja Ninnun ja Annen nätteihin duettoihin :DD ei niistä sen enempää......

Vaihtarijutuista ei oo kuulunu mitäään uutta ): mut älysin just että se eka orientaatio on jo ensviikolla! Hui. Tästä tää lähtee etenemään taas, ku nyt on vähä aikaa ollu jotenki nii hiljasta :D Tulipas kummallisen epäselkeetä tekstiä tänään, hupsista. Katoin tuossa äsken tota kutsua sinne, ja huomasin tän: ”Kahvitarjoilun vuoksi pyydämme teitä ilmoittamaan minulle AFS-toimistoon 10.4.2012 mennessä, kuinka monta henkeä perheestänne pääsee tilaisuuteen.” Öhöm. Mä en oo ainakaan ilmottautunu mihinkään... Jospa äiti ois. :D

8 kommenttia:

 1. Siis mun ja Ninnun duetto oli ihan paras?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niiiii oli juu,, muutenvaa piti karkuun lähtee ku korviin koski.....:D

   Poista
 2. ps. veit mun idean... aattelin ottaa mun kokeista just tollei kuvan, mutta en mää enää haluu ku sää teit jo noin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minun idea. :D ahaha kannattas olla üüübernopee niinku minä((:

   Poista
 3. Muahhahaa, hieno tyttö kun tottelit! ;) P.S: Erittäin loistava biisi! :DD
  T: et ikinä tiijä kuka??!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jepjep, niihän mä oon ((: oi ja eikös! :DD
   nosiis en todelllakaan tiiä :O

   Poista
 4. NO eikä iha epistä ku jollain noin hyvät koenumerot! :D Itellä kaikki seiskoja paitti TT XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tulihan noista ihan nättejä numeroita, onneks((: meniks sulla paremmin se tt? :D

   Poista