maanantai 2. huhtikuuta 2012

Kiva viikonloppu, kovin masentava koeviikko ja tylsyyyyys


Peeerjantaina ruotsinkokeen ja hissan valmistelun jälkeen nukuin päikkärit ja lähin kylälle, mikä ei ollu välttämättä hirveen fiksu ratkasu koska olin ihan suht unessa. Eise silti haitannu, oli ihan normiperuskivailta :D Alkuilta oltiin Annella ja katottii jotai salkkareita (hyi), sit kävin kuppilassa pelaamassa Kimbleeee (voitin!) ja Trivial pursuittia ja loppuillan olin sitte Laurallaa(:

Lauantaina oli Mantulla joku mahtava Ruudolf&Karrikoira-keikka. Ennen sitä mun piti nousta aikaseen ylös ja lukee hissaa, mut mun uniaikataulu vähä venähti... Yritin mä lukee vähä aikaa mut sit kyllästyin ja aloin lakata kynsiä. :D Iltapäivällä lähin sit Amin ja Hannan kanssa sinnne Mantulle, missä oli Tervon mittakaavassa ihan suhteellisen paljo porukkaa. Ite toi pääesiintyjä oli kieltämättä vähä pettymys, ku melkein kaikki biisit kuulosti samalta, mut nojaa, oli kivaa seuraa ni eise haitannu(:

Sunnuntai meni sit lukiessa. Tai ainaki mä kovasti yritin, mut fb vei. Luin aina jonku 20 sivua ja mystisesti eksyin takasi koneelle, öö. Sit ku vihdoinki irtauduin koneesta iski selllanen paniikki ettttä. Rupesin sitte vielä lukemaan jostai valistuksesta, ja ku rupesin nukkumaan kello oli vähä yli kolme? Hmmmm. Nomut, meni se koe kai ihan hyvin, piti kirjottaa kaks esseetä joista molempiin sain kaks sivua tekstiä, joten oooon ihan tyytyväinen. Puolet siitä tekstistä oli luultavasti ihan turhaaaa mut hups? :D

Jaaaa vaihtarijuttuaki on vaihteeks vähäsen! Perjantaina löysin postilaatikosta paksun kirjekuoren jossa oli AFS:n logo ja mun nimi, ja se näytti hirmu jännittävältä ja houkuttelevalta. Kerkesin jo ajatella että omfg onko tässä jotai tarkempaa infoo jostain orientaatiosta, matkoista tai peräti sijostustietoja. Ja pyh. Rahaa ne minulta haluaa. :D Laskun lisäks siellä oli taas yks vastuunvapautuslappunen lisää ja vaihtariopas, jota en oo vielä jaksanu lukee koska se näyttää tylsältä mut kyllä mä se joskus vielä luen :DD Katoin mä kuvat ja noi sananlaskut ja lainaukset joita sinne väliin oli työnnetty(:


Kulttuurishokista tossa ainaki jauhetaan aika paljon. Pelottaa. :D
Aaaa toi on aina nii kivaa, ku kirjeiden alussa lukee "Hyvä vaihto-oppilaamme"  :D

Ainiiiiiin, ajattelin vielä ilmottaa että joo, mun on pitäny tehä postaus tästä mun vaihtariprosessista jo vaikka miten pitkään mut en oo saanu aikaseks, päätin että pääsiäislomalla repäsen ja teen senki pois alta!


2 kommenttia:

  1. Mäkin sain nuo lappuset kuulemma, mutta ku asun viikot eri osotteessa niin pitääkin nyt alkaa karhuamaan noita vanhemmiltani... tiedä sitten, mihin ne on tungettu ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepjep :D Mä jotenki ootin että toi opassysteemi ois ollu vähä erilainen mut toi on jotenki nii kuivaa tekstiä että ei jotenki innosta. Luultavasti kesällä innostun lukemaan sitä enemmän :DD

      Poista