sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Quien te despertara..

Con un beso en la mañana?
Dime quien te llevara
El desayuno a la cama?
Quien te escribirá canciones
Inspiradas en nuestro amor?
Quien regalándote flores
Dirá la primavera llego
....Y HOOOY TE VAS, TE VAS TE VAS TE VAAAS !


Jees, ooon näemmä saattanu ehkä unohtaa tän bloggaamisen taasen.. Lo siento lo siento lo siento! Hups. Nojaa, haitanneekos tuo.Karnevaalit oli ja meni, ja ne oli mun mielestä ehkä vähä peräti pettymys. Ei siinä, oli mulla kivaa, paraatit oli hienoja ja mut kasteltin joka ikisessä välissä ja hiukset oli täynnä jauhoo ja naama iha sellasessa suihkutettavassa vaahtojutussa, eikä näistä mitään hirveesti tapahu Suomessa eli oli sinänsä ihan kivaa, muttaa. Paraatit oli myös kuooolettavan pitkiä, ihmisiä oli ihan hirvittävästi, vaatteet oli koko ajan märät, hiukset jauhossa ja sitä hemmetin vaahtoo oli joka paikassa, varsinki naamassa. Enkä kerenny nähä muita vaihtareita ku pari kertaa, ku piti aina mennä hostsiskon ja sen kavereitten kanssa. Ei siinä, kyllä neki iha kivoja on ja kyllä mä niittenki kanssa sinänsä viihyin mut ne on silti Mechen kavereita, ei mun. Kivempaa ois luultavasti ollu vaihtareitten kanssa mut Mechen kanssa menemine oli vaan nii paljo helpompaa.


Hostsiskoseni Meche(:


CPC! Kuka arvaa ekana mikä biisi?  :DJoo en tosiaankaan tunne puoliakaan näistä ihmisistä mut eikaitse mitää :D Ja mua vaivaa ku näyttää iha siltä ku Mechen jalat ois mun :DD


Toi sunnuntain paraati oli kaikista pisin ja kuulemma hienoin mutta mäoon kyllä vähä eri mieltä, mä väittäsin että maanantaina oli hienompi :D Sunnuntai-iltana oli Plaza Rojalla tosiaan konsertti, jossa esiinty mm. Americo, jonka biisi on tuo jonka linkitin tonne ylemmäs(: Eli aika pitkälti salsaa, tykkäsin! Siellä oli jotenki tosi kiva ja rento fiilis kaikki vaa tanssi salsaa (btw mäki osaan!!!) ja huuti niitä lauluja vaikkei sanoja välttämättä tiennykkää :D

Ilmeestä huomaa että sain vesi-ilmapallon selkään just vähä ennen kuvaa :DD

Nomut joo, enough about the carnaval. Ton kaiken hössötyksen jälkeen meillä oli vielä se loppuviikko lomaa koulusta, ja sit seuraavana maanantaina oli presidentinvaalit joten seki oli vielä vapaata. Sit tiistaina palattiin kouluun ja plöö. Opettajista ainaki kolme on jumittanu lomalle eikä niitä sitte pahemmin näkyny, eli ei myöskään ollu niitten tunteja. Yleensä noi vapaat on mulle tyyylsiä, koska Shannonilla ja Svanalla toki on tunteja eli mä jään vähä itekseen ku mun luokkalaiset harvemmin hengaa mun kanssa. Tai no, harvemmin hengas mun kanssa ennen lomaa mut nyt niitä yhtäkkiä alkoki kiinnostaa Suomi ja suomenkieli ja kaikki ja oon peräti tainnu saaha kavereita mun luokalta! Tosin, ei meistä mitää sydänystäviä taia ikinä tulla mut kavereita kuitenkii(:

Viikon tosiaan kerkesin olla koulussa (vähä vajaan viikon siis, vaa ti-pe), ja nyt mä lintsaan taas tän viikon :D Oon lyhytvaihossa Quitossa! Nää (herranjestas ku kirjotin neljä kertaa "bää" ennenku osasin) kohdekaupungit arvottiin sillo Salinasin orientaatiossa (miks kirjotin ensi "vierotuksessa"???? mikä mun suomee vaivaa tänäääään?) ja mä olin se ainoo "onnekas" joka sai Latacungan, ku kaikki muut Guarandalaiset sai Quiton. Latacunga on sellane tosi paljo Guarandan tapanen pikkukaupunki parikolme tuntia Guarandasta Quitoon päin, ja kyllä voin sanoo että vähäsen masenti että jouduin sinne. Koko lyhytvaihon pointti kuitenki on nähä erilaisia paikkoja ja sit mä joudun pikkukylästä toiseen. Sitäpaitsi oon muutenki kuullu Latacungasta lähinnä huonoo. No, sit perjantaina Valeria soitti ja ilmotti että Latacungassa ei oo perheitä ja mä pääsinki Quitoon! Que feliz que estoy(:(:

Että tästä nyt ei tulis iiiihan järkyttävän pitkää (ihanku tää ei jo ois) ni lopetan tähä ja kerron tosta Quiton viikosta sit seuraavalla kerralla(: Lupaan ja vannon ettei siihe mee kuukautta.

2 kommenttia: