maanantai 3. joulukuuta 2012

A hundred days have made me older

Since the last time that I saw your pretty face..

Heippparallaaa! Mun kirjotusinspis on jotenki mystisesti ollu vähän poissa. Johtunee ehkä siitä että koulupäivät vietän kirjottelemalla kaikenlaista turhaa ja vähemmän turhaa (joista suurin osa ei liity millään tavalla kouluun), koska ne tunnit menee niiiiin hitaaaaaasti. Sitte iltapäivällä ei innosta kirjottaa enää mitään. Eikä mulla mitään sen kummempia kuviakaan oo, ku oon niin laiska pitämään kameraa mukana.

Nacimiento, emmää oikein tiiä mikä tän tarkotus on mutta kuulemma kaikki katolilaiset väsää jouluks tällasen. Siinon Jeesus ja kolme tietäjää ja miljoona lammasta? :D
Muttaaa. Ihan hyvää kait mulle kuuluu. Tää on mun sadas päivä täällä, 204 jäljellä. Joulukuu lähti käyntiin ja me laitettiin joulukuusi, mut mun joulufiilis on kyllä jossain kaaaaukana. Tahon joulukalenterin, lunta ja pakkasta ja glögiä ja joulutorttuja ja aaaaa. Koulussa on vaihteeks ollu hirveesti kokeita, joissa en oo ihmeemmin menestyny (paras numero 4.7/10 investigacionista :D) mut ei se haittaa. Meiän luokalle ilmesty jostain seittemän uutta oppilasta viime viikolla ja nyt meitä on 49. Samassa huoneessa seittemän tuntia päivässä viis päivää viikossa. Ja lattarit on oikeesti aika kovaäänisiä. Mmmm a veces solo quiero gritar "¡Callate!". Päänsärky on aika jokapäivänen juttu, ku kuuntelee niiden huutamista. Jotenki muutenki nyt hermostuttaa aina koulussa kaikki :D Ja oikeestaan muuallaki ku koulussa. Tää koti-ikävä on aika masentava, koko ajan pitäs olla tekemässä jotaki, ja jos on hetkenki ilman tekemistä ni iskee sellanen kamala ahistus ja yhyy. Ja tätä pitäs jaksaa vielä se 204 päivää. No, ainaki se on 204 eikä 304.

Joulukuusi nyt sinänsä näyttää joulukuuselta mut tuo on muovinen (noniinno, ei täällä oikeitakaa kuusia hirveesti kasva...) ja täytetty noilla koristeilla ja plöö, se on lyhyempi ku minä! Ja ku noi valot on päällä se laulaa joululauluja :DD
Mutta hei, eniveis mua masentaa taas vähän vähemmän! Taino, oon päättäny että nyt mää oon ilonen. En sitte tiiä miten hyvin se toimii. :D Enää en oo kuitenkaan tulossa takasi tammikuussa. Mä kasasin listan kaikista kivoista jutuista joita en halua missata nössöilemällä ja palaamalla takasin Suomeen etuajassa.
AFS:n puolivälileri, joka on tammikuun lopussa. En malta oottaa että päästään taas kokoontumaan porukalla, ja että pääsen taas piiiiitkästä aikaa puhumaan suomee Siljan kanssa!
Guarandan karnevaalit helmikuun ekalla viikolla. Näitä mulle on hehkutettu suunnilleen siitä asti ku tulin tänne, ja luin niistä muistaakseni jotaki jo ennen lähtöö. Sen mukaan mitä mä oon ymmärtäny, ne kestää koko sen viikon, ja joka päivä on paraateja ja ihmiset heittelee jauhoo ja kananmunia toistensa päälle. Kaikki on yötä päivää ihan missä sattuu ja kotona käydään vaan suunnilleen vaihtamassa vaatteet :D Luonnollisestikaan sillon ei siis oo koulua!
Viikon kestävä lyhytvaihto Quitossa helmikuussa! Me Guarandalaiset siis muutetaan viikoks Quitoon ja asutaan siellä((::
AFS-retki Galapagokselle! En oikeesti voi asua Ecuadorissa käymättä Galapagoksella. Oon kuullu nii uskomattomia tarinoita sieltä että ne on vaa pakko nähä :D
Luokkaretki, joka meillä luultavasti on joskus keväällä sitten kaikkien Pedro Carbon sextojen kanssa jonnekki rannikolle!
Viimenen kuukausi. Jotenki voin kuvitella sitä miten kummallinen ja ristiriitanen olo on siinä vaiheessa, ku päiviä Ecuadorissa on jäljellä enää joku 30, 20 tai 10.
End-of-stay-leiri!
Se ku istutaan Fannyn ja Siljan kanssa lentokoneessa ja puhutaan sujuvaa espanjaa!
Uskon että tuun kokemaan jonkunsortin onnistumisentunteita siinä vaiheessa ku palaan Suomeen sen jälkeen, ku oon ollu koko tän kymmenen kuukautta poissa. En taho luovuttaa.Eilen en tehny oikein mitään, skypetin vaa kotiin ja kävin hostisovanhempien luona syömässä niinku yleensä aina viikonloppusin. Tänään vammasin koulussa ja nyt dataan kotona. Lallallaa. Suunnittelin että kerron tässä jossain vaiheessa vähä enemmän ainaki mun koulusta ja voisin myös tässä joskus listata eroja Suomen ja Ecuadorin välillä.(:
All the miles that separate
Disappear now when I'm dreamin' of your face.

4 kommenttia:

 1. mullakin joulu fiilis jossain ihan muualla eikä perus jouluruuasta mitään tietoa, jenkeissä siis ollaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mm.. saas nähä tuleeko sitä joulufiilistä ollenkaan tänä jouluna :( no, jos ei tuu ni sit ei tuu, eikait sille mittään maha :D

   Poista
 2. Mummo ja ukki käski minun laittaa sinulle oikein paljon terveisiä ja toivottaa hyvvää joulua !!!! Ja sanovat että eivät laita korttia kun eivät tiiä miten sinne semmonen lähetettään, mutta menneehän ne joulutoivotukset tätäkin kautta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oooi((: sanoha mummolle ja ukille terkkuja takasi!! mä pistin niille kirjeen postissa tässäää oisko ollu maanantaina, en tiiä miten kauan sillä mahtaa mennä ennenku seon perillä(:

   Poista