keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

When you feel so tired but you can't sleep


Stuck in reverse...

Ööää. Mittään kertomisen aikasta ei oo tapahtunu ja mittään en oo saanu aikaseks, jjoten mulla ei oo mitään kertomisen arvosta mutta nojaa, enivei aattelin olla tyhmä ja kirjottaa jotai koska. Öö.

Viime viikonloppu oli sarjaa ”dataan kotona yövaatteissa koko päivän ja leikin että minulla on elämä”. Olin mä perjantai-iltana kylällä (ois voinu melkei kyllä sinnekki jättää menemättä, olin vähä dowwn..) ja sit sunnuntaina jossai musikaalipalaverisysteemissä. Niii ja siivosinhan mä mun huoneen lauantaina! Inhoon siivoomista ja mun huone oli vaihteeks päässy jo pikkusen liianki sotkuseks joten oon iha tyytyväinen ees siihe että jaksoin siivota..:D Viikonloppu meni kuitenki pitkälti siihen että yritin kiriä univelkoja joita keräsin iha urakalla viime viikolla. Jos jotai velkoja sainki ehkä nukuttua pois ni ne on kyllä kasaantunu tällä viikolla takasi... Vois opetella nukkumaan, joo.

Koska mulla ei pahemmin oo muita omia kuvia nyt, ni laitan tähä ennenjälkeenkuvat mun pöydästä :D

Ai mitennii liikaa tavaraa..? :D


Koulussakaan ei oo tapahtunu mitään normaalista poikkeavaa, mitä nyt oon väsyneenä sählänny ja selittäny omiani as always. Varsinki eilen, onnistuin yhen välkän eli 15 minuutin aikana kaatamaan kahvia ensin mun paidalle ja sitte lattialle ja vielä perään lattialle yhen mehupurkin...:D Saara mee nukkumaan.Ja sit vielä pikkusen vaihtariuteen liittyvää juttua: se lyhytvaihtari josta kerroin viimeks tulee siis tän viikon lauantaina. Sen nimi on Stefanie ja se on ymmärtääkseni 18. Oon lähettäny sille sähköpostia nyt tässä pari kertaa ja se vaikuttaa ihan mukavalta(:

Cuando no me puedo dormir, invento mi vida perfecta.

8 kommenttia:

 1. voi saarasaarasaara...

  ja niin... mun mehut saatana :DD

  VastaaPoista
 2. Moikka!
  Löysin sun blogin ihan äskettäin demi.fi:n kautta ja liityin lukijaks :) Mulla olis pari kysymystä tähän vaihtarivuoteen liittyen:
  1. Kuinka paljon ennen lähtöä sä aloitit tän prosessin? Ymmärsin et olisit n. puolen vuoden päästä lähdössä, niin kuinka kauan tää juttu on ollu jo käynnissä?
  2. Miks valitsit AFS:n ja oliko sulla muita vaihtoehtoja? Onko AFS hoitanu hommansa tähän mennessä hyvin?
  Kyselen siis ihan vaan sen takia ku ite oon suunnitellu et lähtisin about puolentoista vuoden päästä vaihtariks ja oon aika pihalla kaikesta :D En oo ees järjestöö vielä päättäny mut toi AFS on mullaki yks vahvimmista vaihtoehdoista :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heij! Mä aattelin että teen erikseen noista jutuista postauksen mutta voin mä vastata tähänki:D
   1. Mä alotin itseasiassa aika myöhässä, lähetin hakemuksen vasta joskus viime syyskuussa, ku monet taas lähetteli niitä jo alkuvuodesta. Myös monet 2013-2014 vaihtarit on kuulemma jo lähetelly hakemuksia eli varsinki jos sä haluat USA:n, Espanjaan tai Australiaan ni suosittelen alottelemaan vähitellen, koska noitten paikat mennee ekana. Sit tietysti jos oot hakemassa vähä erikoisempaan maahan niinku minäki, ni ei mitään kiirettä vielä(:
   2. Mä vertailin noita järjestöjä tosi pitkään ja hartaasti (siinä yks syy miks hain nii myöhään..). Valihin sitte AFS:n, koska se oli hintatasoltaan aika sopiva ja tuntu ihan toimivalta järjestöltä. AFS myös pyörii aika paljo vapaaehtosilla, mikä on mun mielestä plussaa, koska ne on sit paljo positiivisemmalla mielellä mukana(: Tähän asti AFS on toiminu mun mielestä hyvin, ohjeet ja infot on ollu selkeitä ja jos ei jotaki oo ymmärtäny ni sähköpostilla aina selviää :D Meillä oli myös kotona vaihtari AFS:n kautta, ja myös isäntäperheen vinkkelistä katottuna AFS toimi tosi hyvin!

   Poista
 3. tekstiä oli kiva lukee ja muutenkin vaikutat kivalta :D !

  VastaaPoista