torstai 15. maaliskuuta 2012

Mustana, maidolla, kylmänä, kuumana


Mä oon juonu liikaa kahvia tänään. Tää aamu oli ehkä tuskasin pitkään aikaan, torkutin herätyskelloo viimeseen asti ja sit tuli kauhee kiire, sit just ku istun autoon äiti ilmottaa että joo mä vien sut pysäkille ja lähen kuopioon, sä saat mennä linkulla. Kuka arvaa ekana oliko mulla linkkukortti mukana? Koulupäiväki alko hirmuihanasti matikalla ja fysiikalla, joissa oon molemmissa hiukkasen pihalla. Varsinki fysiikka..... Mut loppupäivästä kuitenki piristyin ku tehtiin ryhmätöitä ja oli vapari ja jotai(: Ja vikalla tunnilla oli liikkaa ja me oltiin pulkkamäessä :DD Kivasti kastu housut ja silleen,, onneks Sari oli ihana ja lainas mulle kuivat housut ku mulla oli pianotunti koulun jälkeeen<:

Olin hirmu hyvällä tuulella koulun jälkeen mut se sit lopahti taas ku pianotunnille pääsin. Mun opettaja on jotenki nii vittumainen aina välillä että tekis kovasti mieli huuutaa. Sinne meni seki hyvä tuuli sitte.

Mutmut, oon saanu tänäää myös uutisia AFS:ltä! Sain alustavan infon siitä toisesta orientaatiosta, joka on sellanen leirintapanen. Se ton aikataulun mukaan 26.-27.5. joissain Sammatissa, missä ikinä se sitte onkaan :D Siellä pitäs kai olla kaikki Suomesta lähtevät AFS:n ecuadorvaihtarit ja varmaa muitaki lattareihin lähteviä ja varmaan joitai jotka on aiemmin ollu sielläpäin vaihossa(:

Ja toinen! AFS:n kokovuoden vaihtareilla on sellanen lyhytvaihtosysteemi sen vuoden aikana, jollon käydään asumassa vähä aikaa jossai muualla päin sitä kohdemaata. Niille tietysti sit otetaan mielellään sellasia perheitä jotka on jo ”tarkistettu” niinku meiän,, joteeeen meille tullee siis parin viikon päästä lyhytvaihtoon joku saksalainen tyttö :O Se tullee meille ens viikon lauantaina, on mun mukana koulussa ma ja ti ja sit lähtee ke takasi johonki pohjanmaalle vai missähän se nyt asukaa ((: En nyt muista sen etunimee enkä oikei jaksas ettiä sitä mistään, mut sen sukunimi on Puff. :D

Ja sit pikkunen lisäys edelliseen postaukseen:6 kommenttia: